AUTUMN WINTER '21

New season. New styles. New stories.

Express your essence and tell your story

with the Autumn Winter ‘21 collection.

46 producten
Sorteer & filter
Er zijn geen producten gevonden.

Begin je verhaal te vertellen met de nieuwe Herfst Winter '21 collectie.

Nu het kouder wordt, zijn we ons meer dan ooit bewust van onze omgeving. Door de constante en veeleisende veranderingen in de wereld, verlangen we naar de tijdloosheid van de verhalen die door het dagelijks leven - en door onszelf - worden gecreëerd. In het licht hiervan introduceert onze Herfst Winter '21-collectie #IDEALSTORIES - verhalen geïnspireerd door zelfexpressie, individualiteit en een verlangen naar tijdloze statement pieces die betrouwbaar blijven, elke dag. Zoals altijd willen we ons richten op modieuze mobiele accessoires die ontworpen zijn om ieders innerlijke essentie tot uitdrukking te brengen. Wij geloven dat er in ieder mens een uniek verhaal schuilt dat verteld wil worden.

De mobiele hoesjes en modeaccessoires van dit seizoen staan in het teken van opvallende ontwerpen die opvallen. Geef elke look een boeiend accent met levendige kleurencombinaties en krachtige patronen. Onze nieuwste accessoires hebben als doel persoonlijkheid en karakter uit te stralen. Laat je inspireren door luxueuze marmerpatronen in robijn-, olijf- en donkergoudtinten, of ga voor moedig en onverschrokken met iconische luipaardprints die nooit uit de mode raken. Welke kant je ook op wilt, onze ontwerpen zullen je altijd ondersteunen bij je zelfexpressie.

IDEAL OF SWEDEN is altijd synoniem geweest met avant-gardistische, geraffineerde telefoonhoesjes die de belangrijkste wereldwijde modetrends weerspiegelen. We blijven inspiratie halen uit modetrends over de hele wereld als we onze selectie van premium kwaliteit tassen en accessoires uitbreiden. Net als onze telefoonhoesjes, zijn onze tassen ontworpen om zo draagbaar en aanpasbaar mogelijk te zijn, terwijl ze altijd onze kenmerkende modieuze ontwerpen en texturen tonen. We hebben ervoor gezorgd dat deze collectie tassen bevat die geschikt zijn voor alle aspecten van het dagelijks leven. Je vindt er alles van laptoptassen die geïnspireerd zijn op Scandinavisch minimalisme tot chique schoudertassen in provocerende luipaardprints en croco-texturen.