iPhone 13 Telefoonhoesjes

Exclusieve mobiele hoesjes voor iPhone 13, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit.

Geen actieve filters
136 producten
Sorteer & filter

Luxe mobiele accessoires die compatibel zijn met iPhone 13.

Ontdek een brede selectie van exclusieve mode-tech accessoires zoals telefoonhoesjes, portemonnees, mobiele clutches en tasjes die allemaal compatibel zijn met de nieuwe iPhone 13-modellen. Bij IDEAL OF SWEDEN laten we ons inspireren door de laatste trends op het gebied van mode en interieurdesign en streven we ernaar om innovatieve en functionele producten te maken, die op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen.

Al onze mobiele accessoires zijn volledig compatibel met de iPhone 13-modellen en zijn perfect aangepast aan het 6,1-inch scherm, evenals de bovenste inkeping. De elegante frame case biedt gemakkelijk plaats aan de camera met drie lenzen en behoudt een slanke pasvorm die je telefoon beschermt tegen krassen en andere vormen van schade. Alle telefoonhoesjes zijn gemaakt van flexibel maar duurzaam hard plastic en de microfiber binnenvoering voegt extra bescherming toe.

In de huidige digitale samenleving is een telefoon veel meer dan alleen een telefoon - het is een deel van je esthetische expressie. Word speels en experimenteer met je stijl en combineer je iPhone 13 met IDEAL OF SWEDEN's aan je mobiel aangepaste portemonnee hoesjes, clutches en tasjes. Onze mobiele accessoires zijn ontworpen in een verscheidenheid van patronen en spannende materialen die passen bij je unieke stijl. Met Accessories of Attraction kun jij je mobiele accessoires eenvoudig mixen en matchen, en met de magnetische houder kun jij je mobiel aan onze auto- en ringhouders koppelen voor ultiem comfort en draagbaarheid. Bescherm je mobiele scherm met onze krasbestendige schermbeschermers en maak van de gelegenheid gebruik om onze QI-opladers, Powerbanks en oplaadkabels aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je mobiel de hele dag opgeladen blijft.