Galaxy S8 Wallet Cases

Onze Samsung Galaxy S8 wallet cases zijn handgemaakt van geselecteerde materialen.

Sorteer & filter
11 producten

Handgemaakte wallet cases voor uw Samsung Galaxy S8

IDEAL OF SWEDEN heeft een verscheidenheid aan modieuze wallet cases en clutches voor het opbergen van je Samsung Galaxy S8. We geven de voorkeur aan stijl en functie, dus we hebben een stijlvol en praktisch accessoire gemaakt voor vrijwel elke gelegenheid. Onze Galaxy S8 wallet cases en clutches zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen in een verscheidenheid aan kleuren, zodat je altijd een hoesje vindt dat bij je stemming en stijl past.

Wat de functionaliteit betreft, zijn onze Galaxy S8 wallets gemakkelijk te combineren met onze modieuze telefoonhoesjes en magnetische bevestigingen. Het maken van aangepaste combinaties is nog nooit zo eenvoudig geweest! Als het opslaan van je ID- en creditcards een prioriteit is, kun je dat in veel van onze Galaxy S8 hoesjes doen. Naast het feit dat het een chique accessoire is, wordt je portefeuillehoes al snel je favoriete organizer voor onderweg. Wanneer je een portemonneekoffer koopt, ontvang je een aanvullende zwarte telefoonhoes, die je op elk moment kunt vervangen door je favoriete modieuze hoesje.

Omdat we weten dat het belangrijk is om je telefoon veilig en beschermd te houden, stellen we voor om een screen protector toe te voegen aan je Galaxy S8 voor zorgeloos dragen.