White
Magnet Wallet+
39.99 EUR
Op voorraad
Snelle bezorging
30 dagen retour
Gegarandeerde 1-jarige
visa_darkmastercard_darkklarna_dark
Overzicht
Details

Deel van het iDeal Concept. Compatibel met magneten en hoesjes in een zorgvuldig geselecteerde collectie van schitterende kleuren en patronen.

De Magnet Wallet is een dunne en ruime telefoon portefeuille hoes met kenmerken. Het vervangt uw gewone portefeuille, met plaats voor 10 à 12 kaarten in 6 kaartsloten. Eén slot is op maat gemaakt voor identiteitskaarten met een grave 'pull-up' functie voor snelle toegang. Met twee 'makkelijke toegang' sloten aan de achterkant voor uw meest gebruikte kaarten, perfect voor buskaartjes of uw kredietkaarten. De sloten zijn net gesneden met speciale aandacht voor een snelle toegang.

Onze dunne magnetische gesp is glad om te gebruiken, veiliger dan een standaard magnetische gesp en gladder dan een klassieke knop.

De Magnet Wallet heeft een verwijderbare standaard zwarte hoes incluis. De telefoon portefeuille hoes is manueel vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen van een hoogwaardige kwaliteit. De binnenkant is gevoerd met een luxeuze suède materiaal.

Gerelateerde producten

Wees de eerste die het weet

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over exclusieve aanbiedingen en productreleases.
U kunt zich op elk gewenst moment afmelden en we houden uw gegevens altijd veilig en beveiligd.