Black
Sthlm Wallet
39.99 EUR
Op voorraad
Snelle bezorging
30 dagen retour
Gegarandeerde 1-jarige
visa_darkmastercard_darkklarna_dark
Overzicht
Details

De STHLM portefeuillehoes werd gecreëerd met de prachtige, modebewuste Zweedse hoofdstad in gedachten, aangezien we de essentie van deze creatieve en steeds-evoluerende stad wilden bewaren. Met nette lijnen en een minimalistisch design dat zowel modern en tijdloos is, voldoet de STHLM portefeuille aan alle verwachtingen van Scandinavisch design erfgoed, gevierd omwille van haar simpele esthetiek. De portefeuille voelt juist aan in het moment zelf, en kan ook voor langdurige tijd gebruikt worden. Dit weerspiegelt de stad zelf: perfect mee met de trends in haar cultuur en haar razendscherpe technologische industrie, terwijl ze ook kan terugblikken op een rijke, uitgebreide geschiedenis.
De twee stijlvolle kaartsloten aan de achterkant van de portefeuille lenen zich uitstekend voor gebruik van uw meest gebruikte kaarten, zoals een metrokaart of uw dagdagelijkse kredietkaart die u makkelijk moet kunnen vinden. De portefeuille heeft tevens drie discrete kaartsloten aan de binnenkant, dewelke zes kaarten kunnen huizen.
De portefeuille is manueel vervaardigd uit materialen die zorgvuldig geselecteerd werden op basis van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Het luxueuze zachte interieur, bestaande uit microfiber voering, beschermt uw telefoon, voorkomt krassen en geeft de hoes een premium gevoel, terwijl de discrete magnetische knop enorm makkelijk is in het gebruik, veiliger dan een standaard magnetische gesp en makkelijker dan een klassieke knop.
De hoogwaardige zwarte hoes is inclusief, hetgeen u toelaat uw telefoon makkelijk los te maken wanneer u niet de hele portefeuille nodig heeft. De hoes kan tevens vervangen worden door eender welke magnetisch compatibele hoes die deel uitmaakt van The iDeal Concept, hetgeen u toelaat de cover en de portefeuillehoes op elkaar af te stemmen, naargelang uw persoonlijke stijl.

Gerelateerde producten

Wees de eerste die het weet

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over exclusieve aanbiedingen en productreleases.
U kunt zich op elk gewenst moment afmelden en we houden uw gegevens altijd veilig en beveiligd.