Schouderriemen

Onze Tasriemen komen in diverse uitvoeringen en zijn gemaakt van geselecteerde materialen.

Sort & filter
Geen actieve filters
5 producten

Similar categories you may like

VERANDERBARE TASRIEMEN PROBEREN DE DUURZAAMHEID VAN UW TASSEN

Hier vind je tasriemen en schouderriemen voor tassen en kettinghoesjes. Sommige van onze mooie riemen zijn inbegrepen bij de aankoop van specifieke tassen of kettinghoesjes, maar de meeste van onze tasriemen in deze categorie zijn exclusief en kunnen alleen apart worden gekocht. Dit is zodat je de tasband kunt vinden die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

Veel van onze tasriemen hebben praktische vakjes voor je AirPods, ruimte voor je sleutels of haken voor je opzetbare minitasjes of sleutelhangers .

Dus waarom zou je een extra tasriem kopen? Het antwoord is eenvoudig! Onze riemen zijn compatibel met zowel onze kettingtassen als de meeste van onze tassen. Je kunt dus probleemloos de riem van je tas veranderen om het zo een nieuwe look aan te meten. We hebben veel variaties om uit te kiezen. Kies een bredere riem voor een stoerdere look, een patroon zoals zebra of slangenleer voor een gedurfde en gedurfde look, een slankere tasriem met een ketting voor een strakke en klassieke uitstraling of waarom niet onze luxe gevlochten riemen met een zijdeachtig materiaal. Bij IDEAL OF SWEDEN is het eenvoudig om producten te vinden die je kunt combineren om er maximaal gebruik van te maken.