iPhone 7 plus hoesje

Ontdek ons volledige assortiment iPhone 7 + hoesjes en bescherm je telefoon stijlvol met de nieuwste trends

Sort & filter
Geen actieve filters
19 producten

iPhone 7 Plus hoesjes - Exclusieve Cases geïnspireerd door de trends van het seizoen

IDEAL OF SWEDEN biedt een exclusieve selectie van fashion hoesjes voor de iPhone 7 Plus, geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends van het seizoen. Wij zijn van mening dat telefoonhoesjes meer moeten zijn dan alleen functioneel en hebben exclusieve stijlen ontwikkeld die passen bij elke outfit en levensstijl. Met onze hoesjes wordt je mobiele telefoon gegarandeerd een modieus trendstuk!

Onze veelzijdige iPhone 7 Plus cases zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn niet alleen flexibel, maar ook robuust en duurzaam. Om krassen op je iPhone 7 Plus te voorkomen, is elke case ook voorzien van een zachte binnenvoering. Onze selectie ontwerpen is geïnspireerd op de nieuwste kleuren en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemmotieven tot geometrische prints om je telefoon te adoreren. Accessories of Attraction maakt het ook mogelijk om onze magnetische producten aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Het slimme magnetische systeem zorgt ervoor dat je je telefoonhoes gemakkelijk en veilig kunt aansluiten op elke IDEAL OF SWEDEN portefeuille of mobiele autobeugel.

Natuurlijk wil je de bijpassende oplaadaccessoires niet missen - we hebben modieuze stroombanken en oplaadkabels in verschillende designs en kleuren die passen bij je exclusieve iPhone 7 Plus hoesje. We raden je ook aan om je iPhone 7 Plus uit te rusten met onze krasbestendige schermbeschermers om krassen en scheuren te voorkomen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je iPhone 7 Plus altijd goed beschermd is. Geniet van de kleine luxe van het dagelijks leven met de Accessories of Attraction.