ALGEMEEN

Welkom bij iDeal of Sweden en onze website, iDealOfSweden.com. Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing wanneer u als klant ("U") een bestelling plaatst via iDealOfSweden.com en geassocieerde pagina's (de "Website" of "site"). Deze voorwaarden zijn een overeenkomst tussen uzelf en iDeal of Sweden AB, registratienummer 556889-7994, Drottninggatan 26, 602 24 Norrköping ("iDeal of Sweden" of "wij").

Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op u als klant wanneer een bestelling wordt geplaatst via de website. Wij verzoeken u deze Voorwaarden zorgvuldig te lezen alvorens de Website verder te gebruiken.

Door te kopen op de Website en deze te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Om op deze Website te bestellen, moet u 18 jaar of ouder zijn. iDeal of Sweden, volgens Zweedse wet, heeft het recht om kredietkaartbetalingen van individuën jonger dan 18 jaar te weigeren. Wij behouden het recht in individuele gevallen om uw bestelling te weigeren of te veranderen (bv. wanneer u incorrecte persoonlijke informatie heeft gegeven en/of een geschiedenis van niet-betaling of schuld heeft).

iDeal of Sweden is niet aansprakelijk in geval van fouten in beeldmaterial, productomschrijving of technische specificaties, incorrecte prijzen en prijsveranderingen (zoals veranderingen in prijzen van leveranciers en wisselkoersen), of inaccurate informatie in verband met de stockvoorraad van een product. iDeal of Sweden zal proberen zulke fouten onmiddellijk recht te zetten, te veranderen of incorrecte informatie te updaten. Indien een incorrecte prijs is ingegeven voor een product dat u besteld heeft, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen, en uw toestemming inzake de gecorrigeerde prijs afwachten alvorens verder te gaan met de bestelling. Alle foto's op de website zijn illustraties. Zulke illustraties zijn mogelijk niet exact hetzelfde als het product, haar kenmerken of haar oorsprong.

De Website en alle inhoud op de Website zijn eigendom van iDeal of Sweden en haar licentiehouders. De informatie wordt beschermd door de wetten van intellectuele eigendom en markten. Dit betekent dat trademarks, merknamen, productnamen, beeldmateriaal, grafisch materiaal, ontwerp, layout en informatie over producten, diensten en andere inhoud mag niet gekopieerd of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van iDeal of Sweden.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Wanneer u winkelt op onze website, slaan wij sommige persoonlijke gegevens op om uw aankoop door te voeren. U heeft het recht op ten allen tijde inzage van uw gegevens te eisen, en incorrecte informatie te wijzigen of te verwijderen. Wij gebruiken mogelijk ook cookies om uw gebruikerservaring op de site te verbeteren. U kan meer lezen over hoe we persoonlijke gegevens en cookies gebruiken in ons privacybeleid.

Privacybeleid

PRIJZEN, KOSTEN EN BETALING

Wanneer we een bestelling ontvangen, zullen we u een bevestigingsemail sturen. Het is daarom belangrijk dat u de juiste informatie invoert wanneer u een bestelling plaatst. Wij raden u aan de bevestiging bij te houden om zo te kunnen communiceren met onze klantendienst indien nodig. De bevestiging is ook bewijs dat u uw aankoop vervolledigd heeft.

U kan kiezen te betalen met debitkaart, kredietkaart of met PayPal. iDeal of Sweden behoudt het recht om een bestelling in beraad te houden totdat de geselecteerde betaalwijze verwerkt en goedgekeurd is door iDeal of Sweden. iDeal of Sweden behoudt het recht om niet altijd alle betaalwijzes aan te bieden, of op eender welk moment de betaalmethodes te veranderen indien om één of andere reden uw betaalwijze niet werkt wanneer u een aankoopt tracht door te voeren. Hou in gedachten dat betaalopties en restricties op onze Website vermeld zullen staan.

Alle kredietkaart- en debitkaarttransacties op idealofsweden.com worden beheerd door Adyen B.V.. iDeal of Sweden verwerkt geen bank- of kredietkaartinformatie, en slaat ze ook niet op.

iDeal of Sweden biedt mogelijk promoties aan op de Website die betere condities biedt dan hetgeen hier in deze Algemene Voorwaarden omschreven staat, zoals kortingen. Deze betere condities zijn van toepassing zolang de campagne actief is, en voor specifieke goederen die gespecificeerd zijn door iDeal of Sweden in verband met de campagne. Wij behouden het recht zulke campagne stil te zetten op eender welk tijdstip. Deals op specifieke producten op de website zullen gedurende een gelimiteerde periode gelden, en zolang de voorraad strekt.

In geval dat een product op de Website vermeld staat met een foutieve prijs of met incorrecte informatie, zullen bestellingen van zulke producten herbekeken worden om de correcte prijs en informatie weer te geven. Wij behouden het recht om bestellingen die geplaatst zijn op de Website, te weigeren.

Items die binnen de EU worden verzonden, worden verzonden op basis van DDP (Delivery Duty Paid), wat betekent dat alle relevante invoerbelastingen en -heffingen worden opgenomen in de definitieve aankoopprijs.

Niet-EU-landen kunnen onderworpen zijn aan btw en douane Als het pakket zijn bestemming bereikt, bent u verantwoordelijk voor de betaling van dergelijke invoerrechten en belastingen.

iDeal Of Sweden is niet verantwoordelijk voor eventuele veranderingen in valutawaarde of wisselkoersen die uw bank of creditcardmaatschappij kan gebruiken bij het in rekening brengen in de valuta van uw land.

Als u nog vragen heeft over btw en klanttaken, neem dan contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.

LEVERING EN ANNULATIE

Goederen die voorradig zijn op de Website worden normaliter binnen het aantal dagen dat op de Site vermeld staat, geleverd. Tenzij het anders aangeduid staat, zullen goederen als "niet voorradig" getoond worden tijdens het moment van aankoop.

U heeft het recht op eender welk moment uw bestelling te annuleren wanneer het nog niet verzonden is. In geval dat het reeds verzonden is, gaat de klant akkoord de bestelling te ontvangen. Een annulatie is niet geldig tot wanneer u de bevestiging ontvangt van ons.

Indien een product niet langer te koop is, behoudt iDeal of Sweden het recht om de aankoop te annuleren en een complete terugbetaling aan te bieden. Wij zullen de klant hiervan op de hoogte brengen indien een terugbetaling of een gelijkaardig product voorradig is.

iDeal of Sweden's verantwoordelijkheid voor fouten in verband met levering is gelimiteerd conform onze voorwaarden van levering van de verzending, en hetgeen deze voorwaarden volgt. Onze aansprakelijkheid naar u toe, inzake enig verlies of schade die voortvloeit in verband met uw bestelling om de website is gelimiteerd tot het totaalbedrag van de bestelling. iDeal of Sweden is niet aansprakelijk voor onrechtstreekse productbestellingsverliezen.

HERROEPINGSRECHT EN RUILRECHT

U heeft 14 dagen tijd sinds ontvangst van uw product om het aankoopbedrag volledig terugbetaald te krijgen wanneer u het product retourneert, en u heeft 30 dagen de tijd om uw product in te ruilen. Het product moet in dezelfde staat als ontvangst worden geretourneerd. Het product zal ook in de originele verpakking zitten, met alle labels en beschermstickers intact.

In geval van terugstorting zal iDeal of Sweden het bedrag terugbetalen zo spoedig mogelijk, en nooit later dan 14 dagen vanaf de datum dat we uw herroepingsverzoek ontvangen hebben. iDeal of Sweden houdt mogelijk de betaling in tot we de goederen ontvangen hebben of wanneer u bewezen heeft dat de goederen teruggestuurd zijn, door bijvoorbeeld een verzendbevestiging. De terugbetaling wordt gemaakt aan de originele aankoopbron, tenzij anders overeengekomen of indien er zich problemen voordoen.

Een product kan uitsluitend vervangen worden met een gelijkwaardidg product of een goedkoper product. Indien u een duurder product wenst, dient u het product terug te sturen en we zullen u het aankoopbedrag terugbetalen, waarna u vervolgens het duurdere product kunt aankopen.

Alle retours moeten aan onze Klantendienst gemeld worden, of ze worden niet aanvaard.

Producten die rechtstreeks van onze website aangekocht worden, moeten naar ons warenhuis worden teruggestuurd om een substitutie te verkrijgen. De producten kunnen niet ingeruild worden in een lokale winkel.

Hou er rekening mee dat u mogelijk de verzendkosten van het retourpakket dient te betalen. Nadat u een product inruilt, betaalt iDeal of Sweden de verzendkosten van het nieuwe pakket.

Recht op retour of inwisseling is niet van toepassing op producten die reeds vervaardigd zijn naar specifieke vereisten van de klant, of die op maat gemaakt zijn voor de persoonlijke wensen van de klant (e.g. Producten met een aangepaste printvariatie, zoals gepersonaliseerde monogrammen). Gift Cards kunnen niet worden geruild of geruild voor een ander artikel. Verloren Gift Cards kunnen niet worden vervangen.

GARANTIE EN KLACHTEN

De iDeal of Sweden garantie is geldig voor een periode van één (1) jaar.

De producten zijn vervaardigd om aan onze hoge eisen te voloden. Bovendien zijn onze producten ook gedekt door een garantie tegen fabricagefouten. Dit omvat de maat, het naaiwerk en de adhesie. De garantie van iDeal of Sweden dekt uitsluitend de hierboven vermeldde onderdelen. Om een garantieprobleem te melden, vragen we u om onze klantendienst te bereiken op [email protected]

De garantie van iDeal of Sweden dekt niet:

Defecten en schade door verlies, diefstal, vuurschade of waterschade.

Problemen of schade door misbruik, verwaarlozing (vallen, vermorzelen, buigen, deuken), ongevallen of niet te rechtvaardigen aanpassingen.

Esthetische veranderingen, defecten en schade door normale slijtage en ouderdom (e.g. krassen, verouderd leder, verfschade, etc.).

Niet-nakoming van onze zorginstructies zullen de garantie ongeldig verklaren.

Het is belangrijk dat klanten zorgvuldig het product onderzoeken zodra ze het ontvangen. Indien uw product beschadigd is geraakt tijdens het transport, moet u dit zo spoedig mogelijk melden aan de klantendienst. Indien u ontdekt dat een product beschadigd is of niet overeenkomt met het product dat u besteld heeft, moet u binnen 30 dagen contact opnemen met onze klantendienst.

Klachten moeten gemeld worden aan onze klantendienst. Gelieve ons uw bestellingsnummer te geven, alsook de reden voor uw klacht, en we zullen contact opnemen in verband met verdere instructies over de retour van het product. In het geval dat een geretourneerd product geen fout bevat, heeft iDeal of Sweden het recht om een kost aan te rekenen voor transportatiekosten. Indien een product vervangen dient te worden, wordt dit gedaan met een product van een gelijkaardig model of design. Als een specifiek product niet voorradig is, heeft de klant het recht terugbetaald te worden. Indien er een dispuut ontstaat tussen u als klant en iDeal of Sweden en we zijn niet in staat om het dispuut op te lossen, kan u een klacht indienen bij de EU's ombudsdienst online, ODR. Meer informatie kan gevonden worden op de volgende link: http://ec.europa.eu/odr.

GEBRUIKERSGEGENEREERDE INHOUD

Onze website omvat mogelijk gebruikersgegenereerde inhoud zoals sociale media. iDeal of Sweden neemt geen juridische verantwoordelijkheid op inzake zulke materialen. Indien u een inbreuk inzake intellectueel eigendomsrecht verdenkt, of een inbreuk op eender welk ander recht, of om één of andere reden beledigd voelt door de inhoud die gepubliceerd werd op de website, verzoeken we u contact op te nemen met onze klantendienst.

Klantendienst

EIGENDOM

Alle producten blijven eigendom van iDeal of Sweden tot en met volledige betaling is voldaan.

Alle pogingen tot fraude zullen aan de politie gemeld worden. iDeal of Sweden behoudt het recht een aankoop te annuleren indien fraude verdacht wordt.

OVERMACHT

In geval van oorlog, burgeroorlog, revolutie, rebellie, overheidsacties, stakingen, rellen, blokkades, natuurrampen e.d., technische problemen, faling van electrische/telecommunicatieve/datacommunicatieve of andere middelen, alsook defecten of vertragingen van diensten van onderaannemers te wijten aan deze omstandigheden, zal iDeal of Sweden gemachtigd zijn om zich te beroepen op overmacht. Deze omstandigheden zullen hen vrijstellen van aansprakelijkheid en andere sancties. Indien dit zich voordoet, zullen we proberen u hierover te informeren.

UITVOERENDE MACHT EN JURISDICTIE

De Zweedse wet is van toestemming op deze Voorwaarden en uw gebruik van deze website. Tot zover de wet het toelaat, hebben Zweedse rechtbanken exclusieve jurisdictie in verband met disputen die voortvloeien uit deze Voorwaarden of uw gebruik van de website, met de uitzondering van zaken waar iDeal of Sweden vrijwillig juridische actie onderneemt tegen een klant/gebruiker waar hij of zij verblijft..

VERANDERINGEN AAN DE VOORWAARDEN

iDeal of Sweden behoudt het recht om deze Voorwaarden op de Website eender wanneer aan te passen. Elke verandering aan deze Voorwaarden zal gepost worden op de website door iDeal of Sweden. Veranderingen zijn van toepassing vanaf het moment waarop u de Voorwaarden (in conjuctie met elke nieuwe aankoop of bezoek aan de website) aanvaardt, of 30 dagen nadat we u op de hoogte hebben gesteld aangaande deze veranderingen. iDeal of Sweden raadt u echter aan onze Website regelmatig te checken om zo up to date te blijven.

ONGELDIGHEIDT

Indien de capabele rechtbank, autoriteit of arbitraire tribunale fondsen bevindt dat een lid van deze Voorwaarden ongeldig of niet uitvoerbaar is, zijn het lid en alle andere leden geldig en uitvoerbaar tot zover de toepasbare wet het toelaat. De leden die ongeldig of onuitvoerbaar worden geacht, zullen vervangen worden door relevante juridische richtlijnen en advies.

BEDRIJFSINFORMATIE

iDeal of Sweden AB

Drottninggatan 26

602 24 Norrköping

Sweden

Contact: iDeal of Sweden Support

E-mail: [email protected]

Snelle bezorging

Snelle bezorging

1-jarige garantie

1-jarige garantie

Prijswinnende ontwerpen

Prijswinnende ontwerpen