iPhone 6/6s plus hoesje

Ontdek ons volledige assortiment iPhone 6/6s + hoesjes en bescherm je telefoon stijlvol met de nieuwste trends

Sort & filter
Geen actieve filters
19 producten

Modieuze telefoonhoesjes voor de iPhone 6/6s Plus

IDEAL OF SWEDEN biedt een grote selectie van exclusieve telefoonhoesjes voor uw iPhone 6/6s Plus aan. Geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van mode en interieur, voegen onze premium producten mode en functionaliteit samen. Wij helpen je om je telefoon uniek te maken met een modekoffer die past bij je persoonlijke stijl!

Onze hoogwaardige telefoonhoesjes voor de iPhone 6/6s Plus zijn gemaakt van flexibel, maar uiterst robuust en duurzaam hard plastic. Dankzij een exclusieve, zachte binnenvoering beschermen onze hoesjes je iPhone 6/6s Plus effectief tegen deuken en krassen. Om je iPhone 6/6s Plus een cutting-edge look te geven, zijn onze hoesjes geïnspireerd op de nieuwste kleuren, prints en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemenprints tot geometrische patronen. De magnetische functie stelt je in staat om je modieus hoesje te mixen en te matchen met andere IDEAL-stukken. Zo kan je je telefoonhoes aansluiten op een portemonneehoes of onze handige auto- of ringmontagebeugels voor maximaal comfort en stijl.

Om je telefoon de hele dag door opgeladen te houden, bieden wij ook bijpassende oplaadaccessoires voor onze iPhone 6/6s Plus fashion cases. In onze populairste ontwerpen kan je kiezen tussen Qi laders en powerbanks in verschillende kleuren en ontwerpen om je persoonlijke combinatie te creëren! Wij raden je aan om je case aan te vullen met onze krasbestendige schermbeschermers om je iPhone 6/6s Plus ultieme bescherming te bieden. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat je telefoon er altijd goed uitziet en beschermd is!