SHOP FOR 49€ & GET A MARBLE WIRELESS CHARGER FOR FREE!

ZWEEDS ONTWORPEN HOESJES, COVERS EN ACCESSOIRES VOOR IPHONE EN SAMSUNG

IDEAL OF SWEDEN is een wereldwijd mode- en lifestylemerk dat premium telefoonaccessoires creëert voor jouw dagelijkse bezigheden.

Door de perfecte synthese van mode en techniek te creëren, staat IDEAL OF SWEDEN voor de kleine luxeartikelen die jouw dagelijkse leven soepel en luxueus maken. Van smartphonehoesjes , telefoonportefeuilles , oplaadkabels en opladers tot clutches en andere modestukken, onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode en interieur en combineren slimme functies met de nieuwste looks.

Als een van de pioniers in de sector staat IDEAL OF SWEDEN bekend om haar inzet voor uitstekende kwaliteit en hoge normen. Door de introductie van innovatieve functies en nieuwe manieren van denken, is het merk voortdurend bezig met het herontwerpen van de mobiele ervaring. Wij staan voor hoogwaardige modeaccessoires die zowel de stijl als het gemak van de huidige, verbonden levensstijl verbeteren.

We hebben een ecosysteem ontwikkeld van producten die onderling compatibel zijn. We noemen dit de "Accessories of Attraction" waarmee je je eigen stijl kan creëren door telefoonhoesjes te combineren met telefoonportefeuilles , oplaadkabels en powerbanks . Bekijk onze brede selectie van telefoonaccessoires en vind een combinatie die past bij jouw eigen individuele stijl.