Hoe alles begon...

IDEAL OF SWEDEN is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. Accessories of Attraction maakt onze producten moeiteloos uitwisselbaar met een eenvoudige magnetische klik. Een ultramoderne innovatie stelt je in staat om de meest perfecte combinaties te creëren en jouw mode-idealen te volgen. Maak een connectie met Accessories of Attraction. Het bedrijf is in 2013 ontstaan met als doel de meest innovatieve producten te produceren die ertussen uit springen en een verschil maken in het leven van mensen.

Accessories of Attraction

Met Kwaliteit, Design en Functie als onze kerndoelstellingen, vervaardigen we onze producten uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Wij ontwerpen onze producten zelf, met de inspiratie die we opdoen op modeshows en de meest recente catwalks - terwijl we natuurlijk constant streven naar innovatieve en functionele oplossingen. IDEAL OF SWEDEN is ontstaan uit innovatie en nieuwsgierigheid, en is tot op de dag van vandaag onze grootste kracht. Voor ons is niets ooit echt af, alles kan steeds verbeterd worden.

MEER LEZEN OVER ACCESSORIES OF ATTRACTION

KWALITEIT

We streven de hoogste kwaliteit na in alles wat we doen. Dat omvat alles, van het manueel vervaardigen van onze producten tot ons duurzaam denken. Elk product wordt getest op kwaliteit voor levering, en is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen welke voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. We nemen ook onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu, en al onze producten zijn conform de Europese standaarden en richtlijnen.

FUNCTIE

IDEAL OF SWEDEN focust op het continu ontwikkelen van nieuwe innovatieve functies voor onze producten, met als doel het dagelijkse leven van mensen te vergemakkelijken. Bij elk product proberen we zoveel mogelijk slimme oplossingen en functies te bedenken - in perfecte balans met het ontwerp van het product. De telefoon is meer dan ooit het meest gebruikte voorwerp in het dagelijkse leven, de populariteit en belangrijke rol die het speelt in onze levens, maken het voor ons ook alsmaar belangrijker om de meest optimale, functionele en trendy hoesjes te ontwikkelen.

ONTWERP

Geïnspireerd door de meest recente modeshows en catwalk trends, ontwerpen we onze producten hier in Zweden. Wij dagen onszelf elke dag opnieuw uit op het gebied van productontwikkeling, en besteden aandacht aan elk klein detail, omdat het een groot verschil maakt. Design gaat niet alleen over hoe een product eruitziet, het gaat ook over hoe het aanvoelt en werkt. Vorm moet in harmonie zijn met functie - dat gevoel willen we overbrengen met onze producten.

MATERIAAL

Al onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. We zijn vooral trots op ons Premium PU materiaal, dat identiek -maar duurzamer- is dan echt leder; perfect voor telefoonaccessoires die heel wat slijtage doormaken. Premium PU zorgt er ook voor dat onze premium producten betaalbaar zijn, en perfecte kwaliteit voor uw geld.

BEDRIJFSINFORMATIE

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33,

602 24 Norrköping, Sweden

Contactinformatie:

IDEAL OF SWEDEN Ondersteuning E-mailadres: [email protected]