Atelier Hoesjes

Atelier Hoesjes voor smartphones - exquisite texturen en kleuren van speciaal geselecteerd materiaal.

Sort & filter
Geen actieve filters
9 producten

Similar categories you may like

Het beste van mode en interieur, allemaal in één telefoonhoesje

Onze telefoonhoesjes zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode en interieur en zijn geïnspireerd op de looks en interieurstijlen van het seizoen. Als de perfecte mix van mode en techniek, verbetert elke modieuze hoes de functionaliteit en geeft het je telefoon een supermoderne look. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment ontwerpen, bieden wij de perfecte accessoire die past bij jouw persoonlijke stijl en individuele stemming.

Dankzij de Accessories of Attraction zijn onze mode-etuis magnetisch compatibel met bijna al onze producten, zodat je je telefoon kunt aansluiten op onze magnetische portefeuilles, auto of ringmontagebeugels.

Om je te laten genieten van de hoogste normen in kwaliteit en functionaliteit, zijn onze modieuze hoesjes met de hand gemaakt van zorgvuldig vervaardigd hardplastic, dat uitzonderlijk sterk en duurzaam is. Alvorens naar jou thuis te worden verzonden, wordt elke hoes ook op kwaliteit getest om je de best mogelijke gebruikerservaring te geven. Een zachte inlay zorgt voor extra vlotte bescherming van de modieuze hoes en voorkomt dat je telefoon deuken of krassen krijgt.

Om de look af te ronden, raden wij je aan onze schermbeschermers te gebruiken. Op deze manier ben je er zeker van dat je telefoon altijd op de goed beschermd is!