Accessoires

Onze Accessoires zijn de ultieme mini luxes die je sieren, in vele designs.

iPhone 13
Sorteer & filter
0 producten

Oh... het ziet er hier wat leeg uit.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Accessoires ontworpen en geïnspireerd door de laatste mode en trends

IDEAL OF SWEDEN's accessoires worden geproduceerd met behulp van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Onze ontwerpen zijn voorzien van de nieuwste modetrends en we halen onze inspiratie uit catwalks en modebeurzen van over de hele wereld. Wij werken voortdurend aan het actualiseren van ons assortiment om u producten aan te bieden die voorzien zijn van de laatste mode- en interieurtrends.

Onze missie is het creëren van accessoires en mobiele producten om uw dag te vereenvoudigen. Onder de IDEAL OF SWEDEN accessoires vallen onder andere clutches, chique paspoorthouders en kaarthouders in bijpassende kleuren en ontwerpen. Wij maken handgemaakte producten met materialen die geselecteerd zijn op hun lage milieubelasting en hoge kwaliteit.

Mis de bijpassende Accessories Of Attraction producten niet, zoals de magnetische telefoonhoesjes. Gebruik ze om je telefoon aan te vullen met een handgemaakte portefeuille hoesje of een modieus hoesje. Mix and match om je eigen, perfecte combinatie te creëren!